Concrete Studio

This retail interior design was for a fashion agency in east London.

A flexible showroom space on the ground floor accommodates a number of distinct brands. In the basement, a new workspace and design studio are provided for Concrete Studio.

A textured, composite concrete board is used throughout. This single material unifies the space whilst concealing storage cupboards, a meeting area and existing services. Pivoting openings in the wall linings allow access at key locations for temporary displays and photoshoots.

Project Architect:
Christian Brailey

Location:
Fanshaw Street, Hackney N1

Concrete studio retail interior design - shop space with character brick walls
Clothes shop interior designer London with concrete and exposed brick walls
London retail interior designer fit out with original bricks exposed and concrete walls
showroom interior design architect in Hackney, east London
menswear shop interior design architects with hanging rail and brick walls
shop interior design by an architect in London, with kitchen built using plywood and timber
Retail interior design architect in London with concrete and exposed brick walls