Planning received for West Kensington extension

Planning received for West Kensington extension

Posted by AFL in Residential Projects

AFL have received planning consent for a loft conversion and double storey rear extension to a Victorian house in Caithness Road, West Kensington.

A large double height volume is proposed at ground and lower ground floors with a frameless silicone jointed glass box above. Internal walls are removed at LG floor to create an open plan kitchen / diner finished in limestone and Portland Roach stone, which will be linked to the garden with landscaping in matching natural stones. A new timber stair with a bespoke double height bookcase connects the lower floor with the upper ground library and formal reception room.

At first floor, a master suite with new bathroom and dressing area is proposed. The loft conversion with rear dormer provides an additional bedroom, ensuite and utility room.

02 Sep 2015